SPRE BUDSKAPET MED

Rosa Sløyfe Tour

Kanskje den mest betydningsfulle touren i året!

Hvem er Kreftforeningen?

Kreftforeningen jobber hver dag for at færre skal få kreft, at flere skal overleve kreft og for bedre livskvalitet for pasienter og pårørende. “Et liv uten kreft” er visjonen de jobber mot.

Solidaritet i fokus

Målet med Rosa sløyfe aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, i tillegg til å støtte livsviktig forskning på brystkreft. Rosa Sløyfe Aksjonen er et samarbeid mellom Brystkreftforeningen og Kreftforeningen. 

Siden 2008 har vi jobbet med rosa sløyfe-aksjonen ved å få de ut på veien. Totalt har aksjonen bidratt med over 370 millioner kroner til brystkreftsaken, og vi er svært stolte over å ha fått bidra til dette på vår måte de siste 14 årene.

Ulikt fokusområde årlig

Hvert år løfter Rosa sløyfe et informasjons tema som skal løfte en viktig problemstilling innenfor området brystkreft og bidra til å øke kunnskapen om brystkreft.

Noen tidligere temaer for brystkreftaksjonen har blant annet vært:

Fra nord til sør

Rosa sløyfe aksjonen ble gjennomført fra 1-16. oktober og over 14 dager ble det besøkt 41 destinasjoner fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Erfaringene vi har fra disse gjennomføringene er at det helt tydelig er mange lokallag rundt om kring som brenner for denne saken.

byTiMo står bak rosa sløyfe 2021

Hvert år inviterer Brystkreftforeningen kjente personer eller personer som har en sterk tilknytning til kreftsaken til å designe årets rosa sløyfe. I 2021 var det Tine Mollatt, gründeren og skaperen bak det populære merket byTiMo som sto for designet.

«Jeg har tenkt mye på hvor komplekse og vakre vi kvinner er, og latt meg inspirere av de myke og feminine former. De er en sløyfe som henter inspirasjon fra lingerie, og som plasserer det vakreste vi har og det innerste vi bærer, ytterst.»

– Tine Mollatt, gründer og skaper, byTiMo

Planlegger du å ta merkevaren ut på veien, eller spre ditt budskap på en annerledes måte?

Vi hjelper deg med å planlegge roadshow som passer deres behov, enten det er en minitour eller en stor turne over flere uker!