VI LEVERER

Digitale events!

Hvorfor ha et digitalt event?

I en tid hvor sosiale sammenkomster er vanskelig å gjennomføre er digitale eventer måten vi beholder de gode relasjonene. Vi tilbyr alt fra den koselige fredagsquizen med gode kollegaer til kick-offs og komplekse konferanser.

MIELE

«Familiequizen vi hadde for våre medarbeidere ble en stor suksess, for både store og små! Opplegget var sømløst og proffesjonelt! Den fine snack-kurven som ble tilsendt på forhånd var selve prikken over i-en!»

– Administrerende direktør i Miele

Digital familiequiz

Overrask ansatte og kollegaer med god gammeldags fredagsquiz! Vi har gjort det digitalt slik at alle ansatte med familie kan delta. Vi stiller med konferansier, skreddersydde quizer, snackpack og god stemning!

VERTIKAL HELSE

«Event Partner lagde et jordnært, levende og varmt arrangement, som traff alle ansatte. De var lydhøre for oss og hva vi ønsket, samtidig som de hadde god kontroll på regi og opplegg for at alt skulle flyte og bli bra. Anbefales!»

– Administrerende direktør Kristine Sandvik

Bruk avstanden konstruktivt!


Livesendinger? Opptak? Webinarer? Quiz?

Uavhengig av hva du ønsker å formidle på ditt digitale event sørger vi for at ditt arrangementet får det beste utgangspunktet for en digital samling. Med et digitalt arrangement legger du til rette for inkludering, samspill og engasjement på tvers av kommunegrenser.

Hvem passer det for?

Digitale event passer for deg som ønsker å gi mennesker mulighet til å treffes på nett, samtidig som de sitter med en følelse av at de befinner seg på samme sted som de andre deltakerne.

Hva oppnår man?

Ved å arrangere et digital event oppnår du først og fremst inkludering. De fleste planer man har hatt om fysiske arrangement kan i de fleste tilfeller endres slik at de passer digitale formater. Med ditt utgangspunkt i tanker for arrangementet og vår kreativitet for gjennomføring og inkludering, er vi sikre på at vi gjennomfører et digitalt event som står til dine forventninger.

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi leverer alt av digitale produksjoner. Vi streamer til ønsket platform (Teams, Zoom, Vimeo, YouTube, Facebook etc). I tillegg kan vi levere det som måtte ønskes av innholdsproduksjon. Vi har tilgjengelig produsent under sending, fasilitering og selvfølgelig gjennomføring. Vi har gode samarbeidspartnere både når det gjelder lokasjon, utstyr og bemanning. Vi tilpasser etter dine ønsker for en optimal bruk av dine ressurser.

Vi fokuserer på alle enkeltelementer slik at du kan fokusere på deg og din jobb. Vi kaller det digitalt event fra A-Å.

Plattformer

Vi lager digitale sendinger til de fleste typer arrangement på plattformer som f.eks Teams, Zoom, Vimeo, YouTube og Facebook. Alternativt eller i tillegg kan vi også benytte egen interaktiv landingsside til eventet.

Tilgjengelighet

Ved å kjøre digitale arrangement gjør du begivenheten tilgjengelig for alle. Slike eventer kan enkelt følges fra mobil, ipad eller pc og legger ikke opp til at deltakere trenger noen utstrakt teknisk kompetanse.

Snakk med oss om digitale event

Med vår erfaring og dine ideer for digitale events – stort eller lite, er vi det perfekte teamet til å ta ideene dine til nye høyder. Vi tar oss av alt fra de minste detaljer til å sørge for en helhet og gjennomføring av arrangementet!