TA MED DE ANSATTE PÅ EN UFORGLEMMELIG

Firmatur i inn- eller utland

Firmatur i inn og utland?

Svært lite virker så motiverende på de ansatte som en godt planlagt firmatur. Alle elementer er gjennomtenkt og det er lagt opp til godt faglig innhold. God mat og drikke, samt aktiviteter for å styrke samholdet.

Firmatur innenlands


Opplev noe av det mest spektakulære Norge har å by på

Vårt landstrakte land Norge har mange små og store steder hvor du kan få noen av de villeste naturopplevelsene du kan tenke deg. Svalbard og Lofoten er utmerkede eksempler på destinasjoner som passer både store og små bedrifter, og nær sagt alle typer firmaturer. Vi legger til rette for godt faglig innhold, teambuilding, lokal mat og drikke, sosiale aktiviteter og ikke minst utrolige opplevelser du bare kan forestille deg.

Hvem passer det for?

Firmaturer innenlands passer for alle typer bedrifter. Fra små grupper på 5 stk til store grupper på flere hundre, sørger vi for å planlegge en tur som passer for deres gruppe og deres ønsker. Turen kan like gjerne gå til Nordmarka som til spektakulære omgivelser i Lofoten.

Hva oppnår man?

Ved å ta med seg bedriften på en firmatur får du, for det første delt deler av vakre Norge med gode kollegaer. Du vil oppleve at samholdet i bedriften styrkes og at de ansatte vil få en motivasjonsboost etter en slik tur. Sammen med et solid faglig innhold som vi i fellesskap utvikler vil dere befinne dere i en vinn-vinn situasjon.

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi planlegger turen fra avreise Oslo, eller hvor i landet dere befinner dere, og til dere er tilbake igjen til utgangspunktet. Vi sørger for transport, opplevelser, legger til rette for at dere kan holde foredrag, planlegger aktiviteter (både teambuilding og rene opplevelses-aktiviteter), overnatting og mat og drikke. I tett samarbeid med dere planlegger vi turen slik at dere får mest mulig ut av turen, både faglig og sosialt.

Firmaturer utenlands


Ta med de ansatte og opplev en annerledes kultur

En firmatur til utlandet byr på ny kultur, lokale aktiviteter, lokal mat og drikke, og ikke minst uforglemmelige opplevelser. Vi har noen anbefalinger til steder, men om du har spesifikke ønsker kan vi skreddersy en firmatur tilpasset deres behov.

Hvem passer det for?

Firmaturer til utlandet passer for alle typer bedrifter. Fra små grupper på 5 stk til store grupper på flere hundre sørger vi for å planlegge en tur som passer for deres gruppe og deres ønsker.

Hva oppnår man?

Ved å ta med bedriften på en firmatur til utlandet får du for det første delt en ny kultur med gode kollegaer. Du vil oppleve at samholdet i bedriften styrkes og at de ansatte vil få en motivasjons-boost etter en slik tur. Sammen med et solid faglig innhold som vi i fellesskap utvikler vil dere befinne dere i en vinn-vinn situasjon

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi planlegger turen fra avreise og til dere er tilbake igjen til utgangspunktet. Vi sørger for transport, opplevelser, legger til rette for at dere kan holde foredrag, planlegger aktiviteter (både teambuilding og rene opplevelses-aktiviteter), overnatting og mat og drikke. I tett samarbeid med dere planlegger vi turen slik at dere får mest mulig ut av turen, både faglig og sosialt.

Snakk med oss om firmatur i inn- og utland