VI ER SPESIALISTER PÅ

Roadshow

Hva er et roadshow?

Vi tar med merkevaren din ut på veien! Vi tilbyr roadshows som er rettet mot offentligheten eller lukkede arrangement for ansatte og leverandører. Hensikten er å informere, engasjere og begeistre deltakere!

Få merkevaren din ut på veien!


Skap nye salg og bedriv merkevarebygging ved hjelp av roadshow

Vår spesialitet er roadshow fra A-Å, eller fra Hammerfest i nord til Gibraltar i sør om du vil. Vi hjelper deg med å tilpasse roadshow til din merkevare slik at du får det engasjementet du ønsker!

Hvem passer det for?

Roadshow passer for alle bedrifter som ønsker å drive merkevarebygging. Et slikt arrangement er perfekt for dere som ønsker å engasjere lokalbefolkningen, ansatte og leverandører gjennom et større og annerledes arrangement.

Hva oppnår man?

Ved å arrangere et roadshow oppnår du først og fremst engasjement og synlighet. Med spennende innhold, aktiviteter, gjester og tilbud er det ultimate målet å få eksponert merkevaren så godt som mulig til så mange besøkende som mulig!

Hva kan vi gjøre for deg?

Med flere tiår i bransjen er vår spesialitet roadshows. Vi har blant annet hatt Circle K, Intersport, Kreftforeningen, Byggern, Vinterlyd og Sommerturneen til P4 med oss ut på veien. Vi tar oss av alt fra ide til planlegging og gjennomføring. Vi har vårt eget utstyr bestående av blant annet biler, event-container, trailer og hengere. Har du en ide til et roadshow? Pitch den til oss så gjør vi den til virkelighet!

Top of mind

Med et roadshow er ett av målene å ligge lengst frem i pannebrasken til potensielle kunder. Vi sørger for at bedriften er synlig i sosiale medier og i lokal presse slik at det ikke er noen tvil om hvem som inntar byen!

Nye kunder

Et annet mål er å skaffe nye kunder. For la oss bare innse det; grunnen til at du velger å ta merkevaren ut på veien er for å selge! Med et spektakulært roadshow kan vi nesten garantere deg en økning i salg av dine varer eller tjenester!

«Roadshowet var et viktig virkemiddel for å oppnå 90% brandawareness for Circle K i forbindelse med lansering av nytt konsept.»

Markedsdirekør, Cricle K

Snakk med oss om Roadshow

Med vår lange erfaring og din idé for roadshow – stort eller lite, er vi det perfekte teamet til å ta din idé til nye høyder. Vi tar oss av alt fra de minste detaljer til å sørge for en helhet og gjennomføring av arrangementet!