TA SJØVEIEN TIL

Oustøen

Et helt sted – helt for deg selv

Storenga er en sjelden perle ute på Oustøen, akkurat passe langt fra byens pulserende mas. Sett deg på bryggekanten i en av pausene og speid ut over Oslofjorden og inn mot Oslo. Vi hjelper deg med å skape et uforglemmelig arrangement!

Kjappe fakta
KAPASITET:Fra 5 stk
BESPISNING:Fra 5 stk
SOVEROM:Fra 5 stk
SENGEPLASSER TIL:Fra 5 stk

For enhver anledning

Storenga på Oustøen er den perfekte lokasjonen for deg som ønsker en ledersamling med noen få mennesker, eller tidenes sommerfest med flere hundre mennesker. Vi sørger for at stemningen blir satt allerede ved avreise med båten fra Snarøya eller Aker Brygge!

Faglig input

Et godt komponert heldagsarrangement inneholder god faglig input. Våre lokaler er rigget med det som er nødvendig for lyd, lys og bilde. Vi legger til rette for foredrag i større og mindre grupper samt teambuilding for ekstra samhold.

Adkomst

Adkomst til dette vakre stedet er via sjøveien og vakre Oslofjorden. Vi sørger for at dere blir hentet på kaia og kjørt tilbake til samme sted etter endt arrangement.

Mat og drikke

Sammen med dere setter vi menyen for arrangementet, det kan være en fast meny, grilling, tapas eller annet dere måtte ønske.

Aktiviteter

Vi tilbyr en rekke ulike aktiviteter. Padling, gåtur, ribb, sup, seiling, fisketur, kajakkpadling, teambuilding-aktiviteter, workshops etc. For den golf-interesserte kan vi ordne slik at de får tid til å gå en runde på Norges eneste private 18 hulls golfbane. Det er kun fantasien som setter grenser!

Sov godt

På Storenga er det godt med soveplasser, enten dere ønsker å være 10 stk eller 100 stk sørger vi for at alle gjestene sover godt om natten. Ved større grupper benytter vi Scandic Fornebu.

Ønsker du å leie Storenga på vakre Oustøen?

Vi hjelper deg med å planlegge, organisere og arrangere årets samling på Oslofjordens vakreste øy! Ta kontakt med oss i dag.