FIRMATUR TIL

Lofoten

Mood Communication fikk smake på Lofottorsken

Hvem er Mood Communication?

Mood Communication er et helnorsk mediebyrå som jobber med å skape sterke, effektive og synlige kampanjer på tvers av alle kanaler.

3 dager med moro og faglig input

Mood Communication fikk smake på det beste Lofoten har å tilby. Blant annet fikk de oppleve bølgesurfing, ribb med havørnsafari, havfiske og en topptur både på randonee og til fots. Innimellom alle aktiviteter var det lagt opp til et solid faglig innhold, samt ekte nordnorske matopplevelser.

Opplevelser for alle og enhver

Vi sørget for at reisefølget fikk aktiviteter som var tilpasset deres ønsker og ferdighetsnivå. Hovedmålet vårt med disse aktivitetene var at det skulle være noe for alle, og at alle skulle få en god opplevelse.

Rorbu

Skal dere oppleve Lofoten på riktig nordnorsk vis anbefaler vi dere å ta minimum ett døgn på en av de mange rorbuene. Opplev storslått natur, ro, midnattssol, nordlys, ruskevær, hav og fjellutsikt, fiskebåter, fiskevær og rorbuer – en ekte Lofotatmosfære!

Mat og drikke

I løpet av tiden dere befinner dere i vakre Lofoten sørger vi for alle døgnets måltider. Vi lover dere lokalmat av ypperste kvalitet med alt Lofoten har å tilby når det kommer til de ferskeste råvarene og de villeste smakene.

Transport

Vi sørger for at hele reisefølge får behørig transport fra ønsket destinasjon. Vi ordner med fly og buss og sørger for at selve opplevelsen allerede starter ved «Hei, og velkommen til en uforglemmelig firmatur!».

Ribbtur med havørnsafari

Ved ankomst i Lofoten ble gruppen tatt med ut i ribb for turens første opplevelse, ribbtur med havørnsafari! På denne turen fikk de blant annet høre historien om slaget i Trollfjorden.

#ferskereblirdetikke

Maten i Lofoten er så fersk at det er fint lite som kan måle seg. Gjengen i dette selskapet fikk blant annet servert den ferskeste torsken med nydelig tilbehør, på ekte Lofot-vis!

Tur med jobben?

Planlegger du å ta en tur med jobben? Vi hjelper deg med å planlegge den perfekte turen tilpasset alle gruppestørrelser i både inn- og utland.