INVITER DE ANSATTE MED UT PÅ EN

Walk & Talk

Ta med de ansatte ut på Walk & Talk og bli bedre kjent med nærmiljøet!

Hva er Walk & Talk?

Walk & Talk er et konsept hvor målet er å samle gode kollegaer på trygg avstand med en sosial aktivitet utendørs.

Samle de ansatte på en trygg, sosial og effektiv måte


Svært mange har sittet alene på hjemmekontor i lange tider

Med effektiv og målrettet planlegging hjelper vi deg med å lage et arrangement som passer for alle ansatte. Vi sørger for en rolig gåtur på ca 1 time, en deilig lunsj før vi går ca 1 time tilbake til utgangspunktet.

Arrangements-garanti

Dersom vi ikke kan gjennomføre arrangementet grunnet dårlig vær eller restriksjoner i forbindelse med Covid, flytter vi arrangementet til et senere tidspunkt uten ekstra kostnad for deg.

Hvem passer det for?

Walk & Talk passer for deg som ønsker å samle dine ansatte til en kreativ og inspirerende gåtur med gode kollegaer for å få et avbrekk fra hjemmekontor og kontor-hverdagen. Vi tar i mot grupper fra 10 stk.

Hva oppnår man?

Ved å arrangere et slikt event oppnår du at ansatte vil få en motivasjonsboost. Ansatte som ikke har sett noe særlig til kollegaer den siste tiden trenger også å sosialiseres. Vi sørger for at dette gjøres i ordnede former slik at alle skal føle seg trygge.

Hva kan vi gjøre for deg?

Sammen med deg planlegger vi en rute der dere går samlet (med med god avstand) i ca 1-1,5 timer. Mens dere er ute å går rigger vi til lunsj, tenner bål og ser til at alle sitteplasser og kontaktpunkt er etter gjeldene smittevernregler.

UT PÅ TUR, ALDRI SUR!

Konseptet er enkelt, dere skal ut på tur, bli inspirert og få tankene over på noe annet enn hjemmekontor.

«Dette var virkelig hyggelig. Og det var godt å observere hvor stor pris mine kollegaer satt på et slikt arrangement!»

Thor Andrew Christensen, daglig leder
isipisi

BLI KJENT MED NÆROMRÅDET

Vi legger til rette for at dere kan bli bedre kjent i nærområdet til bedriften. Kanskje er det et sted i nærheten dere ikke har hatt muligheter til å utforske ennå? Vi tar utfordringen og organiserer en koselig tur med god mat og drikke.

PLANLEGGING

Du kontakter oss og vi går i gang med planleggingen. Vi skisserer opp en timeplan og kommer med forslag til sted og innhold. Sammen legger vi tilrette for faglig innhold som f.eks kan være et teams-møte dagen før arrangementet. Vi lager klare invitasjoner du kan sende til de ansatte.

GJENNOMFØRING

Vi møter dere på avtalt sted til avtalt tid og sørger for at dere kommer dere ut på tur og at den som leder turfølge vet hvor dere skal gå. Om ønskelig vil en representant fra oss gå sammen med dere. En av våre kollegaer vil ta dere i mot på campen og servere dere mat og drikke. Her vil det også være tid og muligheter for fotografering og aktiviteter.

AVSLUTNING

I etterkant anbefaler vi dere at dere tar et teams-møte hvor dere kan dele bilder og erfaringer. Sørg for å snakke opp arrangementet med kollegaer slik at dere får nytte av den gode energien og boosten dere har fått.

Snakk med oss om Walk & talk!

Kunne du tenke deg å ta med dine ansatte og kollegaer på en Walk & talk? Vi tilrettelegger både turen og maten til deres behov og ønsker.