SOMMER OG SOL MED PWC DEALS PÅ VAKRE

Oustøen

Sommerfest i idylliske omgivelser midt i Oslofjorden

Hvem er PWC Deals?

PwC er et ledende globalt kompetansehus som bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskapning. De har totalt 28 kontorer fordelt rundt om i Norge.

Sommerfest i den grønne oase

PwC valgte å holde sin sommerfest for 100 av sine ansatte på idylliske Oustøen i Oslofjorden. De ble hentet på Aker Brygge med egen båt. Og de fikk servert aperitiff underveis.

Kulinariske opplevelser og teambuildings-aktiviteter

Ved ankomst fikk gjestene servert enkel fingermat før det var klart for de første teambuilding-aktivitetene. Med så mange deltakere delte vi gruppen opp i lag med ulike aktiviteter.

På kvelden var det klart for en fyldig grillbuffet med alt man kan tenke seg av grillmat. Kvelden ble avsluttet med en intern premieutdeling før båten tok de tilbake til Aker Brygge.

Usjenert beliggenhet

Storenga ligger perfekt plassert på Oustøen i Oslofjorden. Eneste adkomst til denne perlen er vannveien. Det er svært lite aktivitet på resten av øya slik at her er arbeidsforholdene optimale for f.eks ledersamlinger og andre faglige sammenkomster.

Mat og drikke

Vi setter sammen en meny i samarbeid med dere. Valgene er uendelige fra enkle småretter til fler-retters menyer med tilhørende godt i glasset. Her er det kun fantasien som setter grenser. Alternativt kan vi tilby kokkekurs med tilsvarende vinsmakerkurs med noen av de beste i bransjen.

Valgfrie aktiviteter

I perioden dere er på øya anbefaler vi at dere benytter muligheten til noen enkle teambuildings-aktiviteter. På den måten får dere knytt tettere bånd og ikke minst opplevd mer av den fantastiske naturen du finner på Oustøen. Vår erfaring er at slike aktiviteter fungerer som en icebreaker med tilhørende lave skuldre.

Planlegger du en ledersamling eller å samle ansatte for faglig input?

Vi hjelper deg med å skreddersy opplegget slik at dere får maks ut av deres opphold på Storenga. Programmet kan blant annet bestå av teambuilding, faglig input, lunsj, middag, walk-and-talk eller andre aktiviteter dere måtte ønske. Ta kontakt i dag så skreddersyr vi løsningen tilpasset deres behov.