PÅ VEIEN MED LYDEN AV NORGE

P4´s sommer- og vinterturné

Hvem er P4?

P4 er kjent som «Lyden av Norge» og er Norges største kommersielle riksdekkende radiostasjon. Kanalgruppen P4 har over 1,2 millioner lyttere på en av kanalene, og hele 2,5 millioner lyttere hver uke!

Land og strand rundt med en av de sterkeste merkevarene i Norge

Vi er svært ydmyke over å få være på lag med en av de sterkeste merkevarene i Norge, nemlig P4 og deres Sommerturné. Fra 1996 har vi 3 uker i juli turnert rundt om i vårt langstrakte land og besøkt 17-18 byer hvert år. I hver by har vi rigget oss klare til å holde radiosending for å gjenspeile livet i byen vi besøker. I tillegg til radiosending har det vært ulike aktiviteter, samplinger og utdeling og utlodding av flotte premier fra noen av turneens samarbeidspartnere.

Siden 1996 har vi hvert år planlagt arrangementet ned til minste detalj som godkjenninger fra alle offentlige myndigheter, koordinert P4 og alle sponsorer, gjennomføring av konkurranser og sampling, bemanning av alle standene, innholdsproduksjon etc.

P4 + Kreftforeningen = Vinterlyd!

Vinterlyd var en del av Kreftforeningen sin kampanje «Krafttak mot kreft» som er en landsomfattende innsamlingsaksjon. Vinterlyd besøkte noen av landets største byer og vintersportssteder. Arrangementet starter på Jernbanetorget i Oslo og ender opp i Hafjell på Lillehammer.

På hvert arrangement har det vært ca 10.000 – 25.000 publikummere som har gjort at vi har kunnet hjelpe P4 og Kreftforeningen med å spre budskapet om verdien av kreftforskning.

Vi i Event Partner har hatt totalansvar for innhold som innebærer blant annet booking av artister, promotering, opp- og nedrigg. Vi har i tillegg hatt ansvar for å koordinere ulike sponsorer og deres bidrag.

Som totalleverandør av slike arrangementer tar vi ansvar for at alle søknader hos offentlige myndigheter er levert og godkjent, i tillegg til å forsikre om at sikkerheten er ivaretatt. Vi sørger i tillegg for produsenter, konferansierer, artister, sponsorer, rigg og alt av personale.

Planlegger du å ta merkevaren ut på veien, eller kjøre opplæring på en annerledes måte?

Vi hjelper deg med å planlegge roadshow som passer deres behov, enten det er en minitour eller en stor turne over flere uker!