NORDIC SEMICONDUCTOR KONFERANSE I

Eksotiske Madrid

En konferanse av internasjonale proposjoner

Hvem er Nordic Semiconductor?

Nordic Semiconductor er en norsk produsent av integrerte kretser til bruk i trådløs teknologi. De har flere filialer spredt rundt om i verden.

400 medarbeidere fra hele verden

Nordic Semiconductor har medarbeidere over hele verden. Vi koordinerte all logistikk med reise og deltagelse for alle ansatte. Transport, overnatting, mat og drikke, konferanse og faglig innhold.

Den perfekte avslutningen

Etter flere dager med spansk kultur, mat og drikke var det klart for å toppe denne firmaturen med en opplevelse de ikke så komme.

Vi sørget for at alle i reisefølget fikk billetter til toppkampen mellom Real Madrid og Valencia i en fullsatt Santiago Bernabéu stadion. En opplevelse de og vi aldri kommer til å glemme!

Mat og drikke

Kulturell mat og drikke, lokalt. Vi setter sammen en meny i samarbeid med dere. Valgene er uendelige fra enkle småretter til fler-retters menyer med tilhørende godt i glasset. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Valgfrie aktiviteter

Exploration challenge, delte inn gruppen med 8-10 deltakere, iPad, rebus rundt om i Madrid. Veldig godt mottatt!

Planlegger du en firmatur til utlandet?

Vi hjelper deg med å skreddersy opplegget slik at dere får maks ut av deres opphold. Programmet kan blant annet bestå av teambuilding, faglig input, lunsj, middag, exploration challenge eller andre aktiviteter dere måtte ønske. Ta kontakt i dag så skreddersyr vi løsningen tilpasset deres behov.