MIELE INVITERTE DE ANSATTE TIL EN ROLIG

Familiequiz!

Miele inviterte ansatte og deres familie til å starte gullrekka med familiequiz

Hvem er Miele?

Miele er et elektronikkselskap med røtter helt tilbake til 1899 og Herzebrok i Westfalen, Tyskland. Med deres filosofi «immer besser» (alltid bedre) er deres ansatte en viktig del av dette. I Norge har de ca 130 ansatte.

Starter helgen med sunn konkurranse

Tidligere i uken hadde alle ansatte fått tilsendt en invitasjon med tilhørende snack-kurv som ved oppstart av quizen ble presentert av den anerkjente kokken Trond Moi. Innholdet i kurven ble levert av delikatesse-leverandøren Kajsas.

God snacks, god quizmaster og god stemning!

Med en Sigurd Sollien i toppform ble det en hel time med ulike konkurranser og quizer hele familien kunne delta på. Arrangementet ble en stor suksess blant de ansatte og administrerende direktør i Norge, Anders Kjekstad beskriver det som et svært vellykket arrangement!

Sitat

«Familiequizen vi hadde for våre medarbeidere ble en stor suksess, for både store og små! Opplegget var sømløst og proffesjonelt! Den fine snack-kurven som ble tilsendt på forhånd var selve prikken over i-en!»

Administrerende direktør, Miele

Ønsker du hjelp med ditt digitale event?

Vi har god erfaring med både små og store digitale eventer. Ta kontakt med oss i dag, så sørger vi for at ditt arrangement blir husket!