FELLESKJØPET HAR ERFART VERDIEN AV

Digitale events!

Juleavslutning, digital kick-off og leverandørmesse.

Hvem er Felleskjøpet?

Felleskjøpet er et samvirke eid av 44 000 bønder, og selskapet består av 3676 ansatte. Felleskjøpet er viktigste leverandør av teknologi og driftsmidler til norsk landbruk og har rundt 100 butikker rettet mot bønder og forbrukere i Norge.

Juleavslutning og allmøte

Etter et annerledes 2020 ble det besluttet å ha en digital juleavslutning i forbindelse med årets siste allmøte. Hele seansen varte i to timer og det var ingen ringere enn Jon Almaas som var programleder. I løpet av disse to timene var det både gjester i studio og live-innslag fra butikker i både Norge og Sverige.

Tid for å sparke i gang det nye året!

Rett over nyttår var det på tide å sparke i gang det nye året med årets kick-off kombinert med en leverandørmesse. Dette digitale arrangementet gikk over 2 hele dager som var fylt til randen med godt faglig innhold.

Totalt deltok 23 leverandører disse to dagene som alle presenterte sine produkter og nyhetene for året. I lunsjen ble det avholdt en digital lunsjkonsert.

Programleder for sendingen var Sigurd Sollien. Han hadde blant annet forhåndsinnspilt en del videoer til bruk under arrangementene, og forberedt totalt 5 Kahooter. Disse Kahootene ble avholdt etter hver 4-5 leverandør, slik at det skulle være enklere for deltakerne å holde følge med innholdet som ble presentert.

Sitat

«EventPartner bisto oss med å planlegge og gjennomføre Felleskjøpets første digitale kick-off og leverandørmesse. De var svært profesjonelle, tett på i samarbeidet og besitter en kompetanse for produksjon som var avgjørende for oss å få med på laget for å lykkes. Vi samarbeider gjerne med EventPartner igjen på arrangementer.»

Mari Alm, Felleskjøpet

Ønsker du hjelp med ditt digitale arrangement?

Vi har god erfaring med både små og store digitale eventer. Ta kontakt med oss i dag, så sørger vi for at ditt arrangement blir husket!

Send oss en forespørsel